3.11.11

Ένα έργο που παίχτηκε ανάποδα ή όχι?

Από τα ‘’ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’ έως ‘’ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ’’….

Στο εξωτερικό η Ελλάδα μεταφράζεται σε ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ!

Η απουσία της μάθησης, της συνέπειας, της σοβαρότητας εξήγησε την απουσία της ντροπής κ αντίληψής στη μη ρεαλιστική πραγματικότητα που ζούμε.

Κάποτε την όλη παραπληροφόρηση και το χάος, το δημιουργούσαν οι προσπάθειες στη μετάφραση του βιβλίου ‘’Αποκάλυψη του Ιωάννη’’.
Τώρα, και μόνο οι σκέψεις των ενεργών πολιτικών γράφουν ένα νέο βιβλίο,
‘’Αποκάλυψη στο μέλλον της Ελλάδας’’ και για την αποκρυπτογράφησή του, πρέπει να πάρουμε τη γνωστή δόση της νιρβάνας για να το αντέξουμε, διότι από τον πάτο, πιο κάτω, δεν έχει......

(εγώ θα έλεγα ότι από κάτω βρίσκεται το απύθμενο και ‘’ου’’ μπλέξεις)

Όλη η Ευρώπη ασχολείτο μαζί μας….
Όλα τα σενάρια ξεκινούν από το μένω – φεύγω.
Ποιος να μείνει ή να φύγει και από πού?

Πολιτικά παπατζιλίκια παίζονται καθημερινά και μας κάνουν να τρέχουμε για να περισώσουμε ότι προλάβουμε, από τις κουτσουρεμένες συντάξεις κ μισθούς εως την συνεχή αύξηση των ανέργων.
Φυσικό είδος προς εξαφάνιση οι εργαζόμενοι.
Α!...να μη ξεχάσω και κάτι που άκουσα χθες. Στατιστικά, δηλώνουν, ότι με την οικονομική κρίση μειώθηκαν τα διαζύγια …. Και οι φόνοι που θα γίνονται αργότερα δε τους νοιάζει?
Τόση ρηχότητα !!!!

Ελάτε, ομολογείστε το, η στρατηγική που ακολουθείται για να σώσετε τη χώρα τη σκαρώνετε με στοιχήματα σε ρουλέτα καζίνου, έτσι?
Η 7η τέχνη θα ζηλεύει το ταλέντο εκείνων που πρωταγωνιστούν σήμερα.
Θυμάστε τη ταινία ‘’οι συμμορία των 11’’? , εδώ έχουμε περισσότερους!

Αν και κάποιοι μου θυμίζουν την παροιμία, όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει και σε λιγότερο από δυο χρόνια η Ελλάδα έγινε παιχνιδάκι σε ξένους.

Οι φιλοδοξίες αυξήθηκαν ελέγχοντας τη νοημοσύνη στον ανθρώπινο εγκέφαλο, με τεχνικές παράφρασης των πολιτικών και κάποιων δημοσιογράφων από τα ΜΜΕ.

Η τελική φράση σε όσους ενεπλάκησαν σ αυτή την ιστορία θα είναι
‘’ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!....''     ΛΥΠΑΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες