5.10.11

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ

Με ποιο τρόπο πραγματοποιούμε πιο εύκολα μια προδοσία ?

Με την συναισθηματική προπαγάνδα φυσικά.

Υπάρχει προπαγάνδα στο συναίσθημα?
Φυσικά και υπάρχει, η επίκληση στο συναίσθημα είναι η πιο απροκάλυπτη μέθοδος και μάλιστα αποτελεί τη βάση για κάθε άλλη μορφή προπαγάνδας.

Τα συναισθήματα είναι ικανά να επηρεάσουν τους πάντες και ειδικά όταν έρθει και η γρήγορη μετάδοση τους από δόλιες αναλήθειες και κραυγαλέα μηνύματα.

Θα σας γράψω μια σύντομη απλή ιστορία και θα καταλάβετε πόσο εύκολα ο κάθε άνθρωπος σήμερα μπορεί να βλάψει τον καθένα με οποιοδήποτε τρόπο και οπουδήποτε.
(για χάρη της ιστορίας θα χρησιμοποιήσω μη πραγματικά ονόματα)

''Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα ζευγάρι, ο Αλέξανδρος και η Αγγελική.

Ο Αλέξανδρος είχε ένα αδελφό τον Αρτέμη , όπως και η Αγγελική, την Αφροξυλάνθη

Ο Αρτέμης με την Αφροξυλάνθη ήθελαν να έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά δε μπορούσαν εξαιτίας του Αλέξανδρου και της Αγγελικής.

Τότε ξεκίνησε η συναισθηματική προπαγάνδα (κοινώς κουτσομπολιό) της Αφροξυλάνθης προς τον Αρτέμη, για να υπάρξει η προώθηση αυτών των μηνυμάτων στον Αλέξανδρο.

Η εξόντωση της Αγγελικής ήταν θέμα χρόνου να γίνει.''

Από την παραπάνω ιστορία καταλαβαίνουμε για πόσο εύκολους λόγους οδηγούμαστε στην προδοσία και μέσα από την προπαγάνδα πραγματοποιούμε κάθε σχέδιο.

Φανταστείτε τώρα τι γίνεται σε μια ολόκληρη κοινωνία.
Ειδικά στις εποχές που διανύουμε, με τεράστια οικονομικά συμφέροντα, πόσες ιστορίες θα δημιουργηθούν για να σταματήσουν το κάθε αντίλογο , κάθε τρόπο αντίστασης, για να κερδίσουν οι λίγοι.

Όχι, αυτός ο κόσμος το ξέρουμε ότι δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος, αλλά γνωρίζουμε όμως ότι η υποταγή της συνείδησης που μας ζητάνε, δε θα γίνει, γιατί η νοημοσύνη , η αξιοπρέπεια και η αίσθηση ευθύνης για την δικαίωση της δημοκρατίας, θα παραμένουν , ζωντανά μέσα μας.
.........συνεχίζεται

Καλό απόγευμα φίλοι μου.
Χριστίνα Καμπά.

ΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ''ΓΥΝΑΙΚΑ'' ....

.... Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες